Recensies

“Tijdens de shoot stond ons mannetje centraal waardoor alles erg ontspannen verliep. Er was ruimte voor eigen inbreng wat super was!!”

Familie Zijlstra

“Een kanjer die de mooiste momenten waanzinnig weet vast te leggen.”

Moeder van de bruid

"De prachtige beelden die jij hebt geschoten zijn zichtbare herinneringen aan onze bijzondere dag."

Michiel & Tamara

"Marloes weet precies de juiste foto’s te maken die aansloten bij onze wensen! Ook denkt ze goed met jou mee en barst ze van de energie"

Familie Giezen

"Wij hebben een fotoshoot op het strand met onze hond gehad. We hebben onwijs veel lol gehad en Marloes ging ver voor de perfecte foto. Op een gegeven moment zat ze zelfs vast in het natte zand! Met als resultaat prachtige foto's. Absoluut een aanrader!"

Falco & Jessica

“Marloes laat je heel erg op je gemak voelen tijdens de sessie. Ze kan je goed sturen in de juiste posities, waardoor het poseren makkelijk wordt. Ze weet hoe ze je het mooist op beeld krijgt. Kortom Marloes brengt je mooi in beeld”

Steven

“Ik voelde mij in het begin een beetje onwennig maar door de ongedwongen sfeer en tips van Marloes voelde ik mij al snel op mijn gemak met als resultaat prachtige foto's van dit speciale moment”

Marthe

“Voor een camera staan vind ik altijd wat knullig. Hoe poseer je dan en hoe moet je kijken? Ik was dan ook best zenuwachtig toen de dag was aangebroken om voor de camera te staan in lingerie. Marloes heeft die dag alle zenuwen weggenomen. Het zat erop voor ik het wist! Marloes is super enthousiast en geeft fijne tips zonder er onzeker van te worden. Zo fijn! Daarnaast was het zo gezellig en het eindresultaat is echt fantastisch!”

Tamara

“Wij hebben Marloes ervaren als een erg enthousiaste creatieve, ruimdenkende en echt “out of the box" fotograaf. Ze was geduldig en stemde goed af wat onze wensen waren. De foto's die we hebben mogen ontvangen zijn prachtig en zijn we erg blij mee!”

Bote, Annebeth & Sinne

“Marloes is echt een topper! Ze is erg creatief in het bedenken van leuke en originele foto's Ook luisterde ze naar onze inbreng. Ze is spontaan en prettig gestoord waardoor we ons allemaal erg op ons gemak voelden. Wij zijn erg blij met de foto's en zullen Marloes zeker weer vragen!”

Familie van Leeuwen

"20 September was Marloes bij onze bruiloft. Wat hebben we het ontzettend leuk gehad met haar. We hadden veel lol met Marloes en de foto's zijn daardoor ook erg leuk en spontaan geworden. Niks was te gek en alles was mogelijk. Hebben we weer eens een fotograaf nodig dan weten we wie wij moeten vragen."

Kim & Monique

“Nu ik zwanger ben wou ik dit bijzondere moment in mijn leven graag op beeld vast laten leggen.
Marloes heeft prachtige foto's gemaakt.
Dit ging allemaal heel ontspannen en was ook nog eens super gezellig.
Samen hadden we al wat heen en weer contact gehad over de locatie en verschillende ideeën voor de shoot.
Mij leek het mooi om ook foto's te maken met een mooie doorschijnende kanten jurk welke Marloes had.
In je ondergoed met enkel een doorschijnend jurkje erover kun je je dan best even ongemakkelijk voelen maar door de fijne ontspannen ongedwongen sfeer en doordat Marloes een erg leuke en gezellige meid is heb ik me dit geen moment gevoeld.
Ze had veel leuke ideeën waarmee mijn bolle buikje prachtig op beeld is gekomen, ik ben onwijs blij met deze mooie foto's als herinnering"

Geertje

error: Content is protected !!