Geboorte

Het eerste moment dat jullie je kindje (s) zien is er één die je voor altijd bij zal blijven. Hoe mooi is het, om deze bijzondere herinnering vast te laten leggen. Ik vertel graag jullie unieke geboorteverhaal d.m.v. beelden. Dit niet alleen, soms werkt het ook helend om naar de beelden van je bevalling te kijken, mochten er zich omstandigheden voordoen die jullie niet hadden verwacht. Op dit moment ben ik lerende als geboortefotograaf en volg ik een opleiding hiervoor. Daarom zijn mijn tarieven lager dan van mijn collega geboortefotografen die al jaren in dit mooie vak zitten. Ik heb al 10 prachtige geboortes mogen vastleggen, waaronder ook een keizersnee.

Krijgen jullie binnenkort een kindje en willen jullie een mooie geboortereportage hiervan hebben? Dan maak ik graag kennis met jullie.

Klanten omschrijven mij als: liefdevol – onzichtbaar – blend makkelijk in – creatief – oog voor detail – puur – rustig

Vergoeding €249,-
 exclusief reis-* en eventuele parkeerkosten. Boek je mij als geboortefotograaf? Dan gaan jullie er mee akkoord dat jullie beelden op social media en/of website mogen worden geplaatst. Uiteraard wel in overleg welke foto’s.

error: Content is protected !!